Ne gasesti la: DN 65B, km 0 + 1
0751 17 27 17 de la General Electrik catre Auchan 1km

Mecanica

In atelierul nostru de mecanica veti gasi cele mai moderene echipamente si cei mai bine pregatiti oameni pentru a rezolva chiar si cele mai complicate probleme ale masinii dumneavoastra.
Efectuam de la intervalele normale de service (schimb consumabile) pana la operatii complexe la motor, cutia de viteze, siteme de injectie, propulsie, alimentare, si nu numai.

Piese de schimb

DGM Cars lucreaza cu cei mai buni furnizori pentru a va oferi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la preturi corecte.
Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare pieselor de schimb si operatiunilor care va intereseaza folositi acest formular.

Tinichigerie

DGM Cars dispune de instrumente moderne de refacere a caroseriei, astfel incat rezultatul interventiilor asupra autovehicului dumneavoastra sa fie unul profesionist si de calitate.
In atelierul nostru de tinichigerie realizam operatiuni diverse precum: indreptarea si refacerea elementelor de caroserie la rece sau la cald, inlocuirea acestora, sudura in puncte si aluminiu, sudura in argon, montare si demontare tobe de esapament si parbrize.

Experienta

In cadrul service-ului DGM Cars beneficiati de experienta angajatilor nostri pusa in practica pentru a reda aspectul initial masinii dumneavoastra.
Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare interventiilor care va intereseaza folositi acest formular.

Vopsitorie

Atelierul de vopsitorie al DGM Cars dispune de o cabina de vopsit profesionista si de tehnologii de ultima generatie, asigurandu-se astfel mediul ideal pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea procesului de vopsire. 

Produse PPG Industries

Pentru ca punem accentul pe calitate, am ales sa lucram numai cu cei mai buni furnizori. Astfel, in atelierul de vopsitorie folosim produse PPG Industries pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.
Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare operatiunilor de vopsitorie care va intereseaza folositi acest formular.

Directie

In cadrul service-ului DGM Cars puteti efectua verificari si reparatii asupra sistemului de directie al autovehiculului dumneavoastra.
Printre interventiile pe care le efectuam se numara: verificarea parametrilor sistemului de directie, intretinerea acestuia, reglarea geometriei rotilor si alte repratii necesare pentru manevrarea usoara si buna functionare a masinii.

Franare si Suspensii

Petntru a asigura buna functionare a masinii dumneavoastra, in atelierul nostru va oferim de asemenea servicii de inspectie, reglare si reparare a sistemelor de franare si suspensie.
Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare interventiilor care va intereseaza folositi acest formular.

Electrica

Electricienii auto din cadrul servic-ului DGM Cars folosesc cele mai moderne echipamente pentru verificarea, diagnosticarea si efectuarea de reparatii la nivelul sistemului electric al autovehiculelor.
Printre interventiile pe care le efectuam se numara: diagnoza computerizata, reparatii electromotoare si alternatoare, instalatii electrice, aer conditionat, verificarea bujiilor incandescente, diagnosticarea si incarcarea acumulatorilor, reparitii asupra subansamblelor electrice.

Diagnoza computerizata

Pentru a descoperi rapid orice problema de natura electrica aparuta la autovehiculul dumneavoastra utilizam sistemul de diagnoza computerizata.
Pentru a obtine o oferta de pret corespunzatoare interventiilor si verificarilor care va intereseaza folositi acest formular.

ITP

Service-ul DGM Cars este autorizat RAR pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice obligatorii asupra autovehiculului dumneavoastra.
Inspectia tehnica periodica presupune verificarea nivelului de poluare, a sistemului de franare, precum si verificarea principalelor elemente de siguranta a masinii si a echipamentelor electrice.

Documente necesare

In vederea efectuarii ITP-ului este necesara prezentarea certificatului de inmatriculare, politei RCA valabila la data inspectiei, cartea de identitate a vehiculului si cartea de identitate a conducatorului auto. Daca proprietarul este o societate de leasing se accepta copie dupa cartea de identitate cu mentiunea "conform cu originalul".
Pentru a obtine o programare va rugam sa folositi acest formular.
Mecanica Directie Masini de ocazie
Tinichigerie Electrica Finantare
Vopsitorie ITP Cerere oferta
Pitesti, DN 65B, km 0+1
De la General Electrik catre Auchan, 1km
0751 17 27 17
dgm.cars@yahoo.com